Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature | Office Manager

Studium Generale zoekt een enthousiaste office manager (0,6 ft)
Nederlands

Studium Generale Groningen zoekt: een enthousiaste, actieve office manager (0,6 fte) met een brede belangstelling.

Functieomschrijving
De office manager heeft in veel opzichten een spilfunctie. Aan de balie, telefoon en via e-mail krijg je te maken met studenten, sprekers, samenwerkingspartners en andere gasten. Je gaat aan de slag met praktische zaken rondom de SGG-programmering en ondersteunt, waar nodig, teamleden bij de voorbereiding van programma’s en publiciteit. Je voert het secretariaat, beheert het archief en ondersteunt en verzorgt de financiële administratie van het bureau. Je houdt voorraden bij en zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op het kantoor van SGG op rolletjes loopt.

Functie-eisen
Naast enkele basiscompetenties, zoals uitstekende organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid en resultaatgerichtheid, zijn wij bij voorkeur op zoek naar iemand met ervaring binnen een onderwijsinstelling. Je bent daarnaast flexibel, stressbestendig, bereid om regelmatig ’s avonds te werken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie
Studium Generale Groningen (SGG) organiseert voor een breed publiek lezingen, Kenniscafés en discussies over wetenschap, cultuur en maatschappij. Doelgroepen zijn studenten en medewerkers van RUG en Hanzehogeschool en een brede groep belangstellenden uit stad en regio. De programma’s van SGG worden inhoudelijk uitgewerkt door de programmamakers, waarna de medewerkers organisatie & publiciteit samen met de office manager zorg dragen voor de verdere organisatorische en publicitaire werkzaamheden. SGG bestaat uit een hoofd, verschillende medewerkers en een wisselend aantal student-assistenten. SGG is een samenwerkingsverband van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:
• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.310,- tot maximaal € 2.900,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• goede scholingsactiviteiten
• in eerste instantie een contract voor een periode van één jaar om te beoordelen of je aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. UFO-profiel: Secretaresse 3.

Datum van indiensttreding met ingang van 1 november 2021

Sollicitatie
Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 16 september 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.
De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 september a.s.
De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP,

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met:
    •    Jennifer O’Connell, hoofd & programmamaker Studium Generale Groningen, j.m.j.oconnell@rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature

07-09-2021

Zie ook

Nederlands

De meesten van ons willen 2020 zo snel mogelijk achter zich laten. Toch blikken we even terug op afgelopen jaar.

Barbara van Leeuwen, Herman van Hoogdalem, Krista de Wit - uitverkocht!
Bekijk de livestream
Nederlands

Onderzoek toont aan dat kunst en cultuur een positieve invloed hebben op ons welzijn en onze gezondheid.