Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaarten

KaartEn

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze webshop (e-tickets) of bij ons op kantoor aan de Oude Boteringestraat 13, geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur. 

Mocht u kaarten willen kopen via de webshop dan gaat u naar de betreffende lezing op onze website, alwaar u een oranje knop 'KOOP TICKET' zult vinden. Wanneer u hier op klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar onze webshop. 
Staat er bij een activiteit geen 'KOOP TICKET' -knop dan is de kaartverkoop hiervoor wellicht nog niet gestart of zijn er geen toegangskaarten nodig. 

U kunt uw e-tickets uitprinten en meenemen naar de zaal, alwaar ze worden gescand. Wanneer u uw e-tickets op een smartphone of tablet kunt laten zien, hoeft u ze niet uit te printen. 
Let er wel op dat op uw e-ticket een QR-code zichtbaar is,  zonder scan-/leesbare QR-code is het e-ticket niet geldig. Elk e-ticket heeft een unieke QR-code die slechts eenmaal gebruikt kan worden.

Wij verzoeken u vriendelijk op tijd aanwezig te zijn bij onze activiteiten. Dit geldt ook voor mensen die kaarten hebben. Bij grote belangstelling: bij aanvang worden lege stoelen gevuld met mensen die nog geen kaart hebben.