Overslaan en naar de inhoud gaan
In serie
Nederlands

Op reis met Jelle Brandt Corstius

Universele reisgids voor moeilijke landen
Jelle Brandt Corstius

Jelle Brandt Corstius reist graag door landen waar toeristen met argwaan worden bekeken. Hoe maak je er het beste van als avontuurlijke globetrotter of ondernemende expat? 

Vergeet alles wat je denkt te weten over vakantie vieren. Reizen door een moeilijk land is niet ontspannend en vaak heel erg lastig. Maar dat maakt het natuurlijk ook leuk. Reisveteraan Jelle Brandt Corstius bereidt je voor op je reis en helpt je onderweg. De Universele reisgids voor moeilijke landen is de beste - en enig in z´n soort - gids voor reizende Nederlanders, van de avontuurlijke globetrotter tot de ondernemende expat.
Jelle Brandt Corstius schreef eerder Rusland voor gevorderden en Kleine landjes, waarvan meer dan 25.000 exemplaren werden verkocht en hij maakte twee televisieseries over Rusland. In de afgelopen twee jaar presenteerde hij het programma Zomergasten.

Interessante links
Jelle Brandt Corstius 
Wikipedia Jelle Brandt Corstius

Georganiseerd ism. boekhandel Selexyz Scholtens

Ook in deze serie

sara kee
Reis! Alleen op de wereld
Nederlands

Alleen reizen geeft het ultieme gevoel van vrijheid, maar je wordt ook met jezelf gconfronteerd, ervaarde filosoof en schrijver Sara Kee.

Zie ook

Antony Hermus
Nederlands

Door pers en collega’s wordt Antony Hermus, vaste gastdirigent van het Noord Nederlands Orkest, gezien als “één van de meest veelbelovende Nederlandse dirigeertalenten van de af

Student Night at the Sugar Factory
English
How to get there?
Please find a routedescription at the bottom of this page.